Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Кожув ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛукаЧучанов 03274819.06.2009
2НиколаЧакаров 03126806.09.2008
3КостаТанчев 03274707.09.2009
4КостадинПоцков 03127608.03.2010
5ПетарКарајанов 03275005.10.2009
6РистоТрајанов 03126608.03.2008
7АлександарЃорѓиев 03126429.03.2008
8МаркоЃорѓиев 03275126.02.2009
9ФилипТрајанов 03126220.03.2010
10ВикторГеленчев 03349530.07.2009
11АлександарДумитрашковиќ 03126021.07.2008
12СтојанИлиќ 03125924.01.2008
13ДимитарМајсторов 03125815.03.2009
14ДавидМајсторов 03125728.07.2010
15ЗафирНоваков 03349613.05.2009
16ТодорПетков 03261223.09.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИлијаЕфтимовТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ