Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

Кожув ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛукаЧучанов 03127319.06.2009
2КостаТанчев 03127807.09.2009
3ХристијанСтавревски 03127723.02.2009
4КостадинПоцков 03127608.03.2010
5ПетарКарајанов 03126705.10.2009
6МаркоЃорѓиев 03126326.02.2009
7ФилипТрајанов 03126220.03.2010
8ВикторГеленчев 03126130.07.2009
9ДимитарМајсторов 03125815.03.2009
10ДавидМајсторов 03125728.07.2010
11ДимитарАпостолов 03125623.07.2009
12ЗафирНоваков 03173813.05.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ПепаТашеваТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ