Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Жени

Петровски Битола

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АндреаАндоновска 03321512.02.2011
2МилаТашковска 03321624.09.2011
3ЕвгенијаВелјановска 03321905.01.2011
4ЈанаНаумовска 03322007.02.2013
5СтефанијаПетровска 03322121.07.2010
6МаријаНајдовска 03322409.09.2011
7МаријаМомоковска 03347904.02.2011
8АнаМомоковска 03348004.02.2011
9АтанасијаМомоковска 03348104.02.2011
10ЈанаБлажевски 03382212.07.2011
11ГабриелаНиколовска 03403422.03.2011
12Ана МаријаДимитровски 03428312.12.2012
13ЛинаНајденковска 03428606.09.2011

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1НораМемедоваПомошник тренер
2МиткоПавлевскиЛекар
3НиколаПетровскиТренер
4КиреПетровскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ