Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Мажи

Петровски Битола

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КарлоВелковски 03379818.10.2012
2МетодијаИлиевски 03379926.04.2013
3АндрејТрајковски 03380028.09.2012
4ДаворПетровски 03380101.07.2013
5МаркоКаревски 03380221.05.2013
6ТеодорСекуловски 03380304.04.2013
7ДаријанСтефановски 03380428.03.2013
8АндрејДимески 03380525.09.2012
9ДушкоНалевски 03380604.05.2012
10НиколаТрајчевски 03380721.03.2012
11ВањаКузмановски 03380821.07.2014
12АндрејДимовски 03382617.04.2013
13АтанасијБоцевски 03382715.05.2013
14ХристијанБожиновски 03382813.04.2012
15МаркоРопи 03430902.08.2012

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МартинВржовскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ