Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета A Лига Мажи

Ролинг 08

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БлагојКостов 02941207.04.2006
2ИлијаПаљошковски 02941612.12.2007
3РистеАтанасов 03156603.04.2008
4ТомеМитев 02940618.08.2006
5ТомиславКечев 02940714.11.2007
6ЛукаЈанев 02940925.05.2006
7НенадПетров 02940322.01.2007
8АлександарЧолаков 02941030.08.2006
9МанасМанасов 03104224.09.2004
10ЃорѓеЏемов 02940417.06.2006
11СимонПранговски 03104311.02.2005
12АлександарСусинов 03156704.04.2007
13ДушанАндонов 03197517.11.2000
14БорјанСтојанов 03205306.04.2006
15СтефанТагарски * Работнички 201803048629.08.2003
16ТеодорГудев * Работнички 201803109604.10.2004
17РистеПетров * Вардар02877807.04.2005
18АтанасКостадинов * Вардар03049731.10.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЗоранГоневТренер
2ДраганГудевТехнички раководител
3СтојанКаламерниковТехнички раководител
4МајаКатранџискаЛекар
5ВанчоТагарскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ