Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Ролинг 08

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МатејМицев 03260517.05.2008
2ДарјанЗлатески 03260615.01.2008
3РистеАтанасов 03156603.04.2008
4ИлијаНиколов 03260826.11.2009
5ДамјанТрајков 03388304.07.2009
6ДавидПетров 02940801.10.2009
7СпасеЏонлага 03103016.06.2011
8ЖивкоСмилков 03260727.06.2009
9ХерманБулинг 03102821.04.2010
10КостадинДојчинов 03102730.03.2010
11ЃорѓиТомов 03102612.12.2010
12ФилипЃорѓиев 03260909.10.2009
13НикодимПоп Гонов 03261024.06.2008
14ДраганБелчоски 03278505.02.2009
15МихаилТрајков 03278630.12.2009
16АндрејТрајков 03278730.12.2009
17ДончоЈанков 03388407.06.2009
18ЃорѓиСтанојевиќ 03388512.05.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЗоранГоневТренер
2ДраганГудевТехнички раководител
3СтојанКаламерниковТехнички раководител
4МајаКатранџискаЛекар
5НиколаМицевТехнички раководител
6ВанчоТагарскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ