Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

Ролинг 08

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИлијаНиколов 02552826.11.2009
2ДавидПетров 02940801.10.2009
3МихаилБунгурчиев 03103431.03.2010
4АдријанПеловски 03103323.09.2011
5СтефанПиљафов 03103201.09.2011
6АндрејМитров 03103121.04.2011
7СпасеЏонлага 03103016.06.2011
8ЖивкоСмилков 03102927.06.2009
9ХерманБулинг 03102821.04.2010
10КостадинДојчинов 03102730.03.2010
11ЃорѓиТомов 03102612.12.2010
12ГеоргијНовоселски 03185516.11.2009
13ФилипЃорѓиевски 03223109.10.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЗоранГоневТренер
2ДраганГудевТехнички раководител
3СузанаГудеваЛекар
4СтојанКаламерниковТехнички раководител
5МајаКатранџискаЛекар
6ВанчоТагарскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ