Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Водно Санс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БојанНиколовски 03113610.01.2004
2КирилЛозановски 03101415.02.1999
3МилеЃорѓиев * Струмица03101708.01.2002
4НенадБлагоевски 03113809.11.2004
5МатејЗдравковски * Албес03101910.02.2004
6СтефанМилески 03113723.01.1998
7СтефанЦариќ 03101608.08.1997
8МаркоЛазаревски 03102023.12.2002
9КостаЌириловски 02890231.08.2006
10ЛукаМарјановиќ 02855817.10.2007
11НиколаЈаничиќ 02926727.07.2007
12ФилипНаков 03101809.09.2003
13БојанДимитриев * Овче Поле03044822.01.2006
14АтанасијТрајанов 02946028.01.2006
15АлекПеткоски * ТФТ Mozzart ад Скопје03035016.10.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнгелчоАндоновскиЛекар
2ГоранАндреевскиПомошник тренер
3ЕдинИмерТренер
4РобертКитановскиТехнички раководител
5ДавидНаумовскиФизиотерапевт
6АнтониоСавевскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ