Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Водно Санс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаркоТрипуноски 03301024.04.2004
2НиколаЈаничиќ 02926727.07.2007
3МатејПопов 03431809.03.2007
4ДавидТрајков 03210712.08.2007
5ЕрмалТопојани 03429217.03.2009
6ПавелПетровски 03418002.07.2009
7НиколаМиланов 03284028.05.2009
8ЈованВаневски 03284327.09.2009
9ГорјанЈованчев 03417525.12.2008
10ДимитарБојаџиев 03417711.10.2009
11КирилГрижев 03419120.05.2009
12НемањаЈанковиќ 03419210.08.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнгелчоАндоновскиЛекар
2ГоранАндреевскиТренер
3ДамјанВелјановТехнички раководител
4СтефанГелевскиТехнички раководител
5ЕдинИмерПомошник тренер
6РобертКитановскиСлужбен претставник
7ДавидНаумовскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ