Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Водно Санс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КостаЌириловски 02890231.08.2006
2МатејМитев 02926605.07.2006
3ЛукаМарјановиќ 02855817.10.2007
4ФилипСтојановски 02733802.08.2006
5АндрејАндоновски 02921909.11.2005
6АндрејБелески 03044714.04.2006
7МарионЛазов 02919307.02.2007
8НиколаЈаничиќ 02926727.07.2007
9БојанБундовски 02994516.01.2006
10Даниел ЛуисБутемер 02890425.07.2007
11Питер КлејБутемер 02890518.03.2006
12МартинИндов 03044625.09.2006
13ОмерСулејмани 03138206.08.2006
14БојанДимитриев * Овче Поле03044822.01.2006
15АтанасијТрајанов 02946028.01.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнгелчоАндоновскиЛекар
2ГоранАндреевскиТренер
3ГоранАндреевскиСлужбен претставник
4ЕдинИмерТехнички раководител
5ДавидНаумовскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ