Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Водно Санс 2

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДавидВасилевски 02814020.04.2005
2ДавидКитановски 02891127.05.2007
3АндрејГаштарски 02926902.06.2007
4НикитаАрсовски 03138006.03.2008
5ЛукаПјевац 03211921.01.2008
6ЛукаГацевски 03180725.04.2008
7МаркоКрајчески 02926820.10.2007
8ГоцеМилошевски 03045010.02.2006
9ФилипСребров 03044922.01.2008
10МаркоДимоски 03150306.03.2008
11МатејКостов 03045103.02.2008
12БајроКалид 03210830.04.2008
13ЕндритСулејмани 03144129.03.2008
14АндрејМилошевски 02890929.12.2007
15МаксимЃеоргиев 02890815.08.2006
16ОгненСимовски 02937524.01.2006
17МартинСтојановски 03196113.12.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнгелчоАндоновскиЛекар
2ЕдинИмерТренер
3МаркоЛазаревскиПомошник тренер
4ДавидНаумовскиФизиотерапевт
5АнтониоСавевскиТехнички раководител

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ