Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Водно Санс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛукаМарјановиќ 02855817.10.2007
2МарионЛазов 02919307.02.2007
3НиколаЈаничиќ 02926727.07.2007
4ДавидКитановски 02891127.05.2007
5АндрејГаштарски 02926902.06.2007
6Даниел ЛуисБутемер 02890425.07.2007
7ЛукаПјевац 03211921.01.2008
8МаркоКрајчески 02926820.10.2007
9ФилипСребров 03044922.01.2008
10МаркоДимоски 03150306.03.2008
11МатејКостов 03045103.02.2008
12ЕндритСулејмани 03144129.03.2008
13АндрејМилошевски 02890929.12.2007
14ЛеонКузмановски 02963013.07.2009
15МатејПавловски 03180529.07.2009
16БорјанЦветковски 03180404.06.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнгелчоАндоновскиЛекар
2ГоранАндреевскиСлужбен претставник
3ЕдинИмерТренер
4РобертКитановскиТехнички раководител
5ДавидНаумовскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ