Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Водно Санс 2

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НикитаАрсовски 03138006.03.2008
2СтефанЈованов 03137720.07.2008
3ЛукаГацевски 03180725.04.2008
4СтефанШурбевски 03144413.03.2008
5ДавидТрајков 03210712.08.2007
6ЕмануелМихајловски 03150229.04.2008
7ДамјанЦрвенов 03150524.07.2008
8НиколасАрабаџис 03137815.07.2008
9НиколаКостов 03138105.03.2009
10БајроКалид 03210830.04.2008
11АндрејАцевски 03213513.07.2009
12МаркоБајалџиев 02913624.11.2008
13ВојданСтаменковски 02914006.07.2010
14ЕтникРаткоцери 03217123.05.2008
15ТеодорЃуровски 03210621.04.2008
16ФилипЖежовски 03137918.04.2008
17ВедранСтоиловски 03180601.11.2007
18ЈаковРонин 03150416.12.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнгелчоАндоновскиЛекар
2ГоранАндреевскиСлужбен претставник
3ДавидНаумовскиФизиотерапевт
4АнтониоСавевскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ