Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

Водно Санс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександарБогоевски 03284627.06.2010
2ВладимирЕфтимов 03284830.11.2011
3ВојданСтаменковски 02914006.07.2010
4ЕфтимЕфтимов 03284923.07.2010
5ДавидМојсовски 02915426.07.2010
6УлиСефери 03381909.02.2010
7КирилМуратовски 03284417.06.2010
8МаркоТосев 03285016.03.2010
9СтефанТренчовски 03285123.08.2010
10ЈованКорубин 03181606.04.2011
11Мик ПетритШаќири 03196213.10.2011
12МариоВеселинов 03225804.01.2011
13СтефанКемера 03284709.03.2010
14ГорјанПејковски 03285217.02.2010
15КалинСарџовски 03301505.02.2010
16ДавидСпасовски 03336301.01.2010
17МаркоГацовски 03386230.05.2010
18ДаниелПопоски 03431702.07.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1СинишаАврамовскиСлужбен претставник
2АнгелчоАндоновскиЛекар
3ГоранАндреевскиПомошник тренер
4ДамјанВелјановТехнички раководител
5СтефанГелевскиТехнички раководител
6СањаДамјановскаЛекар
7ЕдинИмерТренер
8ДавидНаумовскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ