Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Мажи

Водно Санс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛукаБутемер 02913110.10.2012
2КалинСребров 03385716.07.2013
3ДаворМојсовски 02962916.02.2012
4ОмарЛичина 03181109.06.2014
5ЈанеЛазаров 03181004.12.2012
6МартинТрајкоски 03180925.05.2012
7АлекТрајкоски 03180825.05.2012
8КалинЌосев 03181405.03.2012
9ДонСелими 03181920.03.2014
10МаксимШишовски 03199918.04.2012
11ДаринЕфтимовски 03301217.01.2013
12АмарСалихич 03301321.12.2013
13ВедранХристов 03385820.10.2013
14ОгненЦрвенов 03385913.02.2013
15АндрејНовевски 03419829.11.2012
16ФилипАтанасов 03430410.11.2014
17МатејАтанасов 03430510.11.2014
18ДамјанБајалџиев 03430711.09.2013

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнгелчоАндоновскиЛекар
2ГоранАндреевскиСлужбен претставник
3СтефанГелевскиТренер
4СтефанГелевскиТехнички раководител
5СањаДамјановскаЛекар
6ЕдинИмерТехнички раководител
7ДавидНаумовскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ