Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени - Плејоф

Крива Паланка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИнославаСтаменковска 03097922.11.2006
2БожицаСтоевска 03334118.08.2005
3НенаСтоименова 03333910.05.2005
4ДраганаЦветковска 03347521.10.2005
5МихаелаАлексовска 03347625.03.2005
6КсенијаПетревска 03334022.10.2005
7ТамараЃоргиевска 02646528.05.1996
8ДејанаСтојановска 02573026.05.2007
9НенаГеоргиевска 02669904.01.2007
10Миа МаријаВелковска 02837513.02.2009
11ГлоријаГруевска 03314521.01.2009
12НевенаСтефановска 03098029.03.2008
13ЛуцијаЦветковска 02966102.04.2009
14МилаИлијевска 02967610.02.2008
15АнтонијаТодоровска 02967421.12.2008
16МилаСтојановска 03314625.07.2009

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АјанаМазук03426124.04.1999
2АшиаМкКала03347426.04.2000
3Јордан ЕринХавкинс03401405.08.1992

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АндрејАлексовскиСлужбен претставник
2ИренаБелешковскаСлужбен претставник
3ВедранБелешковскиПомошник тренер
4МирославИвановскиПомошник тренер
5ЕленаКрстевска ИвановскаЛекар
6СашоМаџовскиЛекар
7ВикторПетровскиТренер
8ИванСтанковскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ