Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва А Лига Жени

Крива Паланка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИнославаСтаменковска 03097922.11.2006
2МихаелаСтанковска 03109004.08.2004
3СараСтанојковска 03098113.04.2004
4БожицаСтоевска 02297318.08.2005
5МатејаДодевска 02297608.02.2005
6НенаСтоименова 02297810.05.2005
7ДраганаЦветковска 02297921.10.2005
8МихаелаАлексовска 02298025.03.2005
9КсенијаПетревска 02298122.10.2005
10ТамараСтојковска 02779026.04.2006
11ТамараЃоргиевска 02646528.05.1996
12КирилаДимитрова 02891603.06.2003
13ДејанаСтојановска 02573026.05.2007
14НенаГеоргиевска 02669901.04.2007
15ЕленаСтанојковска 03097808.06.2008
16НевенаСтефановска 03098029.03.2008
17МилаИлијевска 02967610.02.2008

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛејлаГлухавичанин03185923.02.2004
2Шамека ЧардеМкнеил03191515.08.1999

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВедранБелешковскиПомошник тренер
2МирославИвановскиПомошник тренер
3ЕленаКрстевска ИвановскаЛекар
4СашоМаџовскиЛекар
5ВикторПетровскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ