Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Жени

Крива Паланка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИнославаСтаменковска 03097922.11.2006
2БожицаСтоевска 02297318.08.2005
3МатејаДодевска 02297608.02.2005
4НенаСтоименова 02297810.05.2005
5ДраганаЦветковска 02297921.10.2005
6МихаелаАлексовска 02298025.03.2005
7КсенијаПетревска 02298122.10.2005
8ТамараСтојковска 02779026.04.2006
9ДејанаСтојановска 02573026.05.2007
10ЕленаСтанојковска 03097808.06.2008
11АнитаТошевска 02838320.12.2007
12НевенаСтефановска 03098029.03.2008
13МилаИлијевска 02967610.02.2008
14ВероникаДенковска 02967512.12.2008
15АнтонијаТодоровска 02967421.12.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1Ведран БелешковскиСлужбен претставник
2ВедранБелешковскиПомошник тренер
3ЕмануелГруевскиСлужбен претставник
4МирославИвановскиТренер
5ЕленаКрстевска ИвановскаЛекар
6СашоМаџовскиЛекар
7ВикторПетровскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ