Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Жени

Крива Паланка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДејанаСтојановска 02573026.05.2007
2НенаГеоргиевска 02669901.04.2007
3Миа МаријаВелковска 02837513.02.2009
4ЕленаСтанојковска 03097808.06.2008
5ГлоријаГруевска 02838221.01.2009
6АнитаТошевска 02838320.12.2007
7НевенаСтефановска 03098029.03.2008
8АнастасијаРистовска 02966004.09.2007
9ЛуцијаЦветковска 02966102.04.2009
10МилаИлијевска 02967610.02.2008
11ВероникаДенковска 02967512.12.2008
12АнтонијаТодоровска 02967421.12.2008
13МилаСтојановска 02967325.07.2009
14БеатрисаВелковска 02975527.03.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИренаБелешковскаТехнички раководител
2ВедранБелешковскиТренер
3ЕмануелГруевскиСлужбен претставник
4ЕленаКрстевска ИвановскаЛекар
5СашоМаџовскиЛекар
6ВикторПетровскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ