Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Жени

Крива Паланка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Миа МаријаВелковска 02837513.02.2009
2МаријаСтојчевска 02837630.04.2009
3ГлоријаГруевска 02838221.01.2009
4ИсидораГогева 02965930.09.2009
5МихаелаМитовска 02965817.07.2009
6ЛуцијаЦветковска 02966102.04.2009
7МилаСтојановска 02967325.07.2009
8ЕваСтојановска 02966310.07.2010
9БеатрисаВелковска 02975527.03.2010
10АлександраСтојановска 03142720.02.2009
11ФросинаПавловска 03142808.11.2009
12МајаНиколовска 03143407.08.2009
13ТамараПетровска 03143506.09.2009
14ЛинаЃорѓиевска 03145929.01.2009
15МеланиБошковска 03186919.06.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИренаБелешковскаТехнички раководител
2Ведран БелешковскиСлужбен претставник
3МирославИвановскиПомошник тренер
4ЕленаКрстевска ИвановскаЛекар
5СашоМаџовскиЛекар
6ВикторПетровскиТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ