Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Жени

Пробаскет Пробиштип

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НевенаКимова 02301204.04.2006
2АнгелаАнгеловска 02491529.06.2007
3АњаНиколова 02608427.03.2008
4АнаСтанојковска 02608619.02.2008
5ЕваДаневска 02608823.07.2007
6БисераМоневска 02608909.12.2007
7АндреаГаневска 02609110.09.2007
8ЈованаАрсова 02609416.01.2007
9ЈованаПешовиќ 02609527.11.2006
10МеланиПанова 02947618.07.2009
11КаролинаЈаков 03132027.09.2008
12ЈованаКолевска 03132313.01.2009
13МилаДосевска 03132421.10.2009
14ИваДавчевска 03132227.10.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВанчоЛепитковТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ