Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета A Лига Мажи

Младинец

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АктанЈунуз 03360518.05.2005
2СтефанЈованов 03381516.05.2004
3ХристијанСавески 03194017.01.2001
4ПетарМалишиќ 03360217.08.2005
5МаркоЦветковски 03360412.08.2005
6ЉубенМитрев 03106925.11.2001
7БојанСтавров 03399409.09.2004
8ИлинТрпчевски 03196704.08.2002
9АндрејСимоновски 03106403.10.2004
10АндрејМорски 03360329.04.2005
11МаркоПоповиќ 03401926.07.2005
12КристијанМакревски * Ангели03307128.05.2004
13МартинСтојановски * Ангели03267906.12.2006
14ЈорданСпасовски * Ангели02865825.12.2007
15ДимитарСпасовски * Ангели02865725.12.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1РобертАнтевскиТренер
2МартинГеоргиевТехнички раководител
3АлександарМакревскиСлужбен претставник
4ГоранТодоровскиЛекар
5СтефанТрајчевскиТехнички раководител

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ