Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Лига Мажи Исток

Младинец

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АктанЈунуз 03360518.05.2005
2ВедранДимов 03415327.09.2001
3СтефанЈованов 03381516.05.2004
4ХристијанСавески 03194017.01.2001
5ПетарМалишиќ 03360217.08.2005
6ЉубенМитрев 03106925.11.2001
7БојанСтавров 03399409.09.2004
8АндрејСимоновски 03106403.10.2004
9АндрејМорски 03360329.04.2005
10МаркоПоповиќ 03401926.07.2005
11АндрејГалески 03410824.08.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1РобертАнтевскиТренер
2МартинГеоргиевТехнички раководител
3ГоранТодоровскиЛекар
4СтефанТрајчевскиТехнички раководител

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ