Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Жени

Декса

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СараБардакоска 03339616.05.2010
2СтефанијаНаумческа 03339014.08.2010
3АнастасијаТодороска 03339209.08.2012
4СофијаБунтеска 03339311.06.2011
5КамелијаНастеска 03347230.07.2010
6СофијаЗлатареска 03347323.02.2012
7ТеонаГалеска 03340407.08.2012
8КатеринаБогојевска 03340329.10.2012
9ДафинаБиџоска 03340217.01.2011
10МиланаЗдравеска 03340118.07.2015
11ТеонаЈашмакоска 03340005.08.2014
12ИлинаБогданоска 03339917.04.2012
13МајаЛукароска 03339724.12.2012

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МарјанЗдравескиТренер
2ГоцеРистескиПомошник тренер
3ЖанеЧопеловскаЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ