Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Мажи

АБА Струмица

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ХристијанЦонев 03062626.02.2011
2ДавидТашев 03062707.08.2011
3ИванДалакчиев 03062824.12.2012
4ДимитарАтанасов 03062922.09.2011
5ГригорЈанев 03063011.10.2011
6ПетарТанчев 03063130.04.2011
7СимеонМанолев 03063207.01.2012
8ДариоДинев 03063330.06.2012
9ЃорѓеПоповски 03063401.06.2011
10ДраганЈанев 03063510.03.2014
11МатејТашев 03063621.06.2014
12КирилЗарински 03063729.09.2014

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1КатеринаЈовановскаЛекар
2ГоранИванчевТренер
3МартинаИванчеваЛекар
4СашкоСтојчевскиСлужбен претставник
5ЛеонидТанчевТехнички раководител

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ