Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Борец Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВлаткоНеделков 03166713.07.1985
2МиланПавлов 02625116.12.1991
3СтефанМитрев 02764223.03.2000
4ЈорданчоКамишев 03174002.03.1998
5НиколаЗафирчев 02355205.03.1997
6ХристијанГајдов 03094308.04.2004
7СуадКарталовиќ 02764413.02.2001
8КиреРистовски 03094417.05.2004
9ДавидБојчев 02444522.09.2005
10ДончеБојчев 02503728.10.2000
11ЉупчоМаџуркаров 03193124.11.1994
12ИгорЃорѓиев 02625819.10.2005
13БлагојКолев 02670627.02.2005
14КристијанПетровски 02888316.01.2000
15ТодорЗлатев * Еуро Никел 2005 ад02749030.12.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнгелЉутковПомошник тренер
2ЦветкоАрсовЛекар
3ВаскоБојчевТренер
4КатеринчоГруевФизиотерапевт
5ТрајчеЛазаровскиФизиотерапевт
6СлободанПоцковЛекар
7СашкоРистовСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ