Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Борец Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КирилДимов 03337809.07.1998
2СтефанМитрев 02764223.03.2000
3ЈорданчоКамишев 03174002.03.1998
4НиколаЗафирчев 03331905.03.1997
5СуадКарталовиќ 02764413.02.2001
6ДончеБојчев 03332028.10.2000
7БлагојКолев 03332127.02.2005
8КристијанПетровски 02888316.01.2000
9ПанчеМалинов 02814918.07.2006
10ТрајчеКрлев 02928408.10.2006
11АлекПеткоски * Феникс 2010 ад03297016.10.2004
12АндрејЧадамов * Еуро Никел 2005 ад02869211.04.2006
13СергејМладеновски * Вардар ад03031218.07.2006
14СтефанСтојковиќ * Феникс 2010 ад03275319.03.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнгелЉутковТренер
2АнаЉутковаЛекар
3ЦветкоАрсовЛекар
4КатеринчоГруевФизиотерапевт
5ЗоранКимовСлужбен претставник
6ТрајчеЛазаровскиФизиотерапевт
7СлободанПоцковЛекар
8ДинеЧоковПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ