Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Борец Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефанСапроновски 03407106.09.2007
2ПанчеМалинов 02814918.07.2006
3БојанСтефановски 02815025.09.2006
4НиколаНичовски 02815214.12.2006
5ВасилСтаменков 02815323.05.2006
6АлександарАнчевски 02815416.09.2006
7МарјанКлимкаров 02815516.11.2007
8БојанСевдинов 02815710.01.2007
9ОгненЈорданов 02816027.01.2008
10ПетарРистовски 02816219.01.2008
11ВладимирПанов 02816803.07.2007
12ТрајчеКрлев 02928408.10.2006
13ЕфтимЧамински 03094724.07.2007
14КристијанКоцевски 03134518.08.2009
15МартинБуов 03134823.09.2008
16АндрејКузмановски 03134930.01.2008
17ТеоСимонов 03135020.04.2008
18МартинСтојанов 03135122.05.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АнгелЉутковТренер
2АнаЉутковаЛекар
3ВаскоБојчевПомошник тренер
4ЗлаткоМалиновСлужбен претставник
5КристијанПетровиќФизиотерапевт
6СашкоРистовПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ