Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Борец Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МарјанКлимкаров 02815516.11.2007
2ДавидАндреев 02815629.04.2007
3БојанСевдинов 02815710.01.2007
4ХристијанАндов 02815819.04.2008
5ОгненЈорданов 02816027.01.2008
6ПетарРистовски 02816219.01.2008
7ДамјанДонев 03134722.11.2008
8ФилипПетров 02816708.03.2007
9ВладимирПанов 02816803.07.2007
10ПавелШојлевски 03134424.06.2007
11КристијанКоцевски 03134518.08.2009
12ДавидДимитриев 03134619.02.2008
13АндрејКузмановски 03134930.01.2008
14ТеоСимонов 03135020.04.2008
15МартинСтојанов 03135122.05.2008
16СтефанТаневски 03166402.04.2008
17ДавидХристовски 03193228.04.2007
18РистеЦебов 03204623.09.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВаскоБојчевПомошник тренер
2НиколаЗафирчевТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ