Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

Борец Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДимитарЉутков 03172419.04.2011
2ВојданЈанковски 03133119.01.2014
3АндрејБогдановски 03133225.02.2011
4МаркоЈовановски 03133321.02.2011
5ЈорданМилованов 03133406.06.2011
6МатејЦилаков 03133522.03.2011
7ФилипКимов 03133604.03.2012
8СтефанЉутков 03133823.08.2013
9МаркоПановски 03134018.11.2013
10АндрејДамјановски 03134205.05.2011
11ДамјанЌимов 03134321.02.2013
12АдамШопов 03166814.09.2011
13СтефанЈованов 03228117.08.2011
14СтефанТанев 03367417.08.2010
15КристијанЈанушев 03367502.01.2010
16МаркоМиров 03367624.10.2010
17АндрејЃорѓиев 03368014.12.2010
18МартинПопов 03368106.05.2013
19ХристијанШопов 03368219.02.2012

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ПанчеЈанковскиСлужбен претставник
2АнгелЉутковТренер
3АнаЉутковаЛекар
4ЗоранКимовСлужбен претставник
5КристијанПетровиќФизиотерапевт
6СашкоРистовТренер
7ДинеЧоковПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ