Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Мажи

Борец Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВојданЈанковски 03133119.01.2014
2ФилипКимов 03133604.03.2012
3СтефанЉутков 03133823.08.2013
4МаркоПановски 03134018.11.2013
5ДамјанЌимов 03134321.02.2013
6АнгелЗдравкин 03197102.01.2013
7МартинПопов 03368106.05.2013
8ХристијанШопов 03368219.02.2012
9ДаворАнгелов 03368303.05.2012
10АлександарСтојанов 03368401.10.2013
11БлагојКрстевски 03368523.06.2014
12НовакПалески 03368620.08.2015
13ПавелТрендафилов 03368727.08.2016
14ВикторГлушков 03368805.03.2014
15ЈосифТанев 03368930.07.2014
16ГорјанРистов 03369009.07.2014
17ЈорданПешанков 03369126.11.2013
18РоманПетков 03399920.02.2015

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ПанчеЈанковскиСлужбен претставник
2АнаЉутковаЛекар
3НиколаЗафирчевПомошник тренер
4ЗоранКимовСлужбен претставник
5КристијанПетровиќФизиотерапевт
6СашкоРистовТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ