Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

Риниа баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БљеринаАзири 02900606.07.2007
2ИлзаШабани 02900830.06.2007
3ЕринаАзири 02901008.11.2007
4ЕсраЉатифи 03315824.05.2004
5ЗанфинаБајрами 02903411.05.2007
6ФатљиндаМисини 03350610.02.2003
7АдеаАлији 03385216.03.2009
8ЕљзанаСељмани 03385306.12.2009
9АјлинаДема 02977025.10.2009
10МагбуљеАљиљи 03115703.06.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ФатонЗенуниТренер
2СефединЗумбериТехнички раководител
3ФатлиндаМисиниФизиотерапевт
4ДринОсманиФизиотерапевт
5ФемиРашитиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ