Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Жени

Риниа баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БљеринаАзири 02900606.07.2007
2ИлзаШабани 02900830.06.2007
3ЕринаАзири 02901008.11.2007
4ЗанфинаБајрами 02903411.05.2007
5БљинаРушити 02948521.06.2008
6ЉеонаАзири 02957803.06.2008
7СтинаШабани 02957713.12.2008
8ЕринаРаховица 02970924.01.2009
9АдеаАлији 02970216.03.2009
10ДафинаШаќири 02970310.12.2009
11ЈетаЗеќири 02970508.07.2009
12ЕљзанаСељмани 02970806.12.2009
13АјлинаДема 02977025.10.2009
14АмраРеџепи 03019016.10.2008
15АмраБајрами 03097108.05.2007
16МагбуљеАљиљи 03115703.06.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ФатонЗенуниТренер
2ФатлиндаМисиниФизиотерапевт
3ФемиРашитиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ