Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Жени

Риниа баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АдеаРадончиќ 03167711.05.2011
2ЕринаМурати 03167617.09.2011
3ЈонаШерифи 03167410.09.2012
4РајанаАзири 03167507.07.2011
5МалвинаЗенуни 03168207.07.2013
6ДианаСељмани 03172209.01.2011
7ВљераДемири 03195327.01.2011

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ФатонЗенуниТренер
2ФатлиндаМисиниФизиотерапевт
3ФемиРашитиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ