Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Риниа баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИмадШерифи 02294307.02.2008
2ФлорианСејдији 02867425.02.2008
3ЉуејЉатифи 02868321.06.2008
4ИлАлили 02868519.02.2008
5ИсамДалипи 02955404.03.2009
6ДренРустеми 02963625.06.2009
7ЕдонАдеми 03096206.04.2008
8ФатимДемири 03096310.08.2007
9АргиолМуртези 03096421.06.2007
10СкендерЗекири 03096524.05.2008
11ГенцСакипи 03096618.09.2007
12АгонЗендели 03097001.02.2007
13КренарЏеладини 03139920.02.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ФатонЗенуниТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ