Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

Риниа баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АртанРеџепи 03308601.05.2010
2АлмирМисини 03096918.05.2010
3МуадахДалипи 03140218.09.2011
4ФљоријонРашити 03140416.09.2012
5ГентРеџепи 03140812.03.2012
6ДионМехмети 03140923.06.2012
7ДионЗенуни 03141002.09.2011
8ХекуранЏеладини 03308704.01.2010
9АќифМиртезани 03308503.12.2010
10ОмерАмети 03308428.03.2010
11УкаЗеќири 03308314.07.2010
12ЕрионЗенуни 03311730.01.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ФатонЗенуниТренер
2СефединЗумбериТехнички раководител
3ФатлиндаМисиниФизиотерапевт
4ДринОсманиФизиотерапевт
5ФемиРашитиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ