Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Мажи

Риниа баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АрдонШемшији 03140022.05.2012
2ЈонАземи 03140105.04.2012
3МуадахДалипи 03140218.09.2011
4АндиСалиу 03140322.03.2011
5ФљоријонРашити 03140416.09.2012
6НедимАјдари 03140523.03.2012
7ЗекирјаАрифи 03140621.01.2012
8ДионИдризи 03140706.08.2012
9ГентРеџепи 03140812.03.2012
10ДионМехмети 03140923.06.2012
11ДионЗенуни 03141002.09.2011
12ЛеонЛатифи 03168908.09.2011

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ФатонЗенуниТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ