Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВалентиноКаранфиловски 03090904.02.2000
2ДанчоКиров 03062419.04.2003
3ДамјанСтојменов 03107109.04.1997
4ЕдиОсмани 03103703.03.2004
5ТеодорМилевски 03198114.09.2002
6ВикторМатевски 03143928.09.1998
7АмарШаини 03103616.12.2002
8НиколајФилипов 03107022.05.2006
9ПетарФилипов 03062503.04.2003
10ПетарПрентовиќ 03160216.12.1998
11ФламурСалиу 03103518.04.2004
12ИбрахимШаини 02819716.03.2006
13ГетоарКруезиу * Албес03117305.03.2006
14СеркимЉатифи 02937628.03.2006
15ДонатХалими 03107211.04.2003
16МаринПетков * Феникс 2010 ад03070220.02.2003
17АмарХот * Феникс 2010 ад03069817.08.2003
18МаркоВеличковски * Феникс 2010 ад03069721.05.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВалонДеариСлужбен претставник
2ФјолаМифтариЛекар
3ФаикМифтариПомошник тренер
4СтеванчеТалескиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ