Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МилорадМиновски 03348608.08.1988
2ИлијаРистовски 03342129.12.1993
3ЕлесаКамбери 03347025.08.2000
4РобертСтојанов 03399512.02.1999
5МиланДимитриески 03354525.09.1994
6ПлатинЏеладини 03328715.10.2000
7ЉубишаДимитровски 03328425.02.2002
8ВикторИсајлоски 03328628.09.2001
9ХристијанРистов 03336626.09.1987
10ЕфстатиосСтаматиу * Дибра еаглс03328324.09.2004
11МаркоВеличковски 03328821.05.2002
12МаркоЛазаревски 03342423.12.2002
13ПетарПрентовиќ 03347116.12.1998
14БетимДода * Дибра еаглс03279705.08.2006
15ФламурСалиу * Дибра еаглс03328518.04.2004
16ФурканСулејман 02819005.11.2006
17СеркимЉатифи 02937628.03.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВалонДеариСлужбен претставник
2БлертаДехариЛекар
3ЈусуфКамбериСлужбен претставник
4ФаикМифтариПомошник тренер
5ТониСимиќТренер
6ПетреСтојановскиЛекар
7СтеванчеТалескиФизиотерапевт
8ШенолТахирЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ