Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи - Разигрување

Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МилорадМиновски 03348608.08.1988
2ИлијаРистовски 03342129.12.1993
3ДраганАбрашев 03418416.05.2000
4ЕлесаКамбери 03347025.08.2000
5МухамедТачи 03407310.05.2003
6ПлатинЏеладини 03328715.10.2000
7МаркоЗдравковиќ 03410717.01.2004
8ЉубишаДимитровски 03328425.02.2002
9ВикторИсајлоски 03328628.09.2001
10ХристијанРистов 03336626.09.1987
11ЕфстатиосСтаматиу 03328324.09.2004
12МаркоВеличковски 03328821.05.2002
13ДаниелБалоски 03413814.06.2005
14ПетарПрентовиќ 03347116.12.1998
15БетимДода 03279705.08.2006
16ОливерДвојаковски 03410126.01.1997
17ФламурСалиу 03328518.04.2004
18СеркимЉатифи 02937628.03.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВалонДеариСлужбен претставник
2БлертаДехариЛекар
3ЈусуфКамбериСлужбен претставник
4ФаикМифтариПомошник тренер
5ТониСимиќТренер
6ПетреСтојановскиЛекар
7СтеванчеТалескиФизиотерапевт
8ШенолТахирЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ