Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18 Лига Мажи

Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НиколајФилипов 03107022.05.2006
2БетимДода 3110705.08.2006
3АмарМусли 02986326.10.2005
4ДастидДемири 02817413.11.2006
5ФурканСулејман 02819005.11.2006
6ИбрахимШаини 02819716.03.2006
7ГетоарКруезиу * Албес03117305.03.2006
8КорабАџани 03117709.06.2006
9ЕрвинХаџија 03117812.06.2005
10СеркимЉатифи 02937628.03.2006
11ТаљхаЉазими 02950930.06.2006
12АленЛика 02979222.04.2010
13ЕронЗекири 03000121.12.2007
14ТаулантАџами 03062204.01.2009
15ЕринРеџепи 03062301.07.2008
16ЕролМуртеза 03199029.06.2006
17РесулБајрам 03222315.08.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ФаикМифтариТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ