Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АленЛика 02979222.04.2010
2ЕрблинЗекири 03000019.06.2010
3ТаулантАџами 03062204.01.2009
4ЕринРеџепи 03062301.07.2008
5МуадКасами 03279430.09.2009
6БеринДода 03279516.12.2012
7ЉабинотМехмеди 03279611.02.2010
8АндринРамадани 03282131.03.2008
9ЕрионРамадани 03282216.03.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БетимДодаСлужбен претставник
2ФаикМифтариТренер
3ЕнверМифтариТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ