Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета A Лига Мажи

Спорт Тим Неготино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИгорШарац 03058020.03.1988
2ДаркоАтанасов 02763126.03.2002
3ТрајчеГлигоров 02636716.06.2001
4МартинСлавов 03044316.06.2001
5ВаскоСтарделов 03213611.01.2002
6ДејанЈанев 03197216.01.1987
7АндрејСтојановски 02636602.10.2002
8ВедранВулиќ 03123112.12.2008
9РистеЈанев 02718831.12.2004
10ПетарСтанков 02909907.07.2003
11МартинСтаменов 03002220.07.2006
12ВикторЗдравков 03044522.05.2007
13ДраганАрсов 03044424.07.2007
14АленЗиза 03044207.10.2001
15АнгелВелков 03122721.11.2008
16АлександарГригорев 03201223.02.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДејанЈаневТренер
2ТањаДимчеваФизиотерапевт
3ВалеријаДимчеваЛекар
4СашоИловСлужбен претставник
5ЕмилМуратовТехнички раководител
6ИгорШарацСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ