Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Спорт Тим Неготино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КирилАтанасов 03201317.06.2008
2СтојанчеМарков 03122919.02.2009
3ПетарИванов 03123021.11.2009
4МладенТемелков 02605730.03.2010
5ВедранВулиќ 03123112.12.2008
6НиколаТемелков 03195224.02.2009
7БлажеЈанакиев 02606124.01.2010
8БојанЛамбев 02979918.04.2010
9ВикторЗдравков 03044522.05.2007
10ДраганАрсов 03044424.07.2007
11ГригориРизинов 03122627.10.2009
12АнгелВелков 03122721.11.2008
13ДаркоВеселинов 03122823.07.2009
14АлександарГригорев 03201223.02.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДејанЈаневТренер
2ВалеријаДимчеваЛекар
3ТањаДимчеваФизиотерапевт
4ИгорШарацСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ