Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

Спорт Тим Неготино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтојанчеМарков 03122919.02.2009
2ПанеЕмшов 02605508.12.2010
3ПетарИванов 03123021.11.2009
4МладенТемелков 02605730.03.2010
5НиколаТемелков 03195224.02.2009
6БлажеЈанакиев 02606124.01.2010
7ЃорѓиТолов 02606207.04.2010
8СтефанЛазаров 02690912.09.2010
9АнгелКлинчаров 02979519.12.2011
10ФилипТопчиев 02979609.03.2010
11ЉупчоЌолчевски 02979722.01.2013
12РистеЌолчевски 02979822.01.2013
13БојанЛамбев 02979918.04.2010
14ГригориРизинов 03122627.10.2009
15ДаркоВеселинов 03122823.07.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДејанЈаневТренер
2ВалеријаДимчеваЛекар
3ТањаДимчеваФизиотерапевт
4ИгорШарацСлужбен претставник

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ