Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16 Лига Мажи

Спортисимо баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЈованИванов 03039217.02.2008
2АндрејМитков 03039109.02.2008
3МариоПавлов 03265423.01.2009
4ФилипМицев 03043617.11.2008
5НенадПетров 03039501.12.2008
6ЃорѓиРистовски 03039307.09.2008
7ПетарТасовски 03265212.07.2009
8ЈорданТотов 03274428.09.2009
9АндрејАрсов 02977111.03.2011
10АпостолРамов 03274303.02.2009
11ДимитарАлексов 03039420.02.2008
12БлажеКрстев 03265306.07.2009
13ИлијаКамчев 03280629.10.2009
14СтивенПавлов 03292114.10.2009
15МатејМркев 03292221.12.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МарјанЈанкуловСлужбен претставник
2КиреБебеџаковТехнички раководител
3МирославЗлатескиСлужбен претставник
4СтојанчеМишковТренер
5МирославНерковЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ