Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14 Лига Мажи

Спортисимо баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МладенТемелков 03407630.03.2010
2МиткоЦветков 03408625.06.2010
3АлександарБебеџаков 02910619.08.2012
4АндрејАрсов 02977111.03.2011
5ЗлаткоДимов 03064012.01.2011
6ЃорѓиКрстев 03064215.07.2012
7НенадБебеџаков 03064713.09.2014
8ПетарДавчев 03065008.06.2012
9ЈаковЈакововски 03065223.06.2011
10МатејМркев 03292221.12.2010
11ФилипЈосифов 03312528.03.2010
12ФилипЃорѓиев 03312628.05.2010
13СтефанЕфремов 03312808.06.2011
14АндрејМицов 03313025.02.2010
15ХристијанСтефанов 03313105.11.2010
16ТодорЈошев 03392515.02.2010
17ДимитарБогојчески 03392610.11.2011

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МарјанЈанкуловСлужбен претставник
2КиреБебеџаковТехнички раководител
3МирославЗлатескиСлужбен претставник
4СтојанчеМишковТренер
5МирославНерковЛекар

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ