Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M12 Лига Мажи

Спортисимо баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлександарБебеџаков 02910619.08.2012
2АндрејАрсов 02977111.03.2011
3ПетарНеделков 03063825.05.2012
4ФилипСарафимов 03063913.02.2012
5ЗлаткоДимов 03064012.01.2011
6КирилАцев 03064120.05.2012
7ЃорѓиКрстев 03064215.07.2012
8ДавидЧестојанов 03064328.04.2013
9ХристијанИлиевски 03064423.04.2013
10ХристијанЈанкулов 03064502.03.2013
11ДавидЛалков 03064624.01.2013
12НенадБебеџаков 03064713.09.2014
13ДраганМецанов 03064808.05.2012
14БојанБалуков 03064912.12.2014
15ПетарДавчев 03065008.06.2012
16ДушкоПопов 03065120.03.2013
17ЈаковЈакововски 03065223.06.2011
18МаркоАлексов 03199627.09.2012
19ДаниелКузманов 03204812.06.2011
20ТрајчеПетров 03204925.05.2012

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1СтојанчеМишковТренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ