Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2022/2023


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета A Лига Мажи

Овче Поле

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КристијанНасевски 03194527.09.1997
2ЈорданчеТошев 03121225.08.1996
3ОгненТошев 03194613.11.2001
4ДуракМустафов 03120921.04.2000
5НенадНушевски 03121505.08.1992
6ДимитријаПетровски 03213721.08.2006
7ДанилоИвановски 03213831.07.2003
8АлексејЗафиров 03120814.06.2004
9ЛукаЕфремовски 03121317.11.2005
10ЛукаВасилев 03121408.09.2005
11СтефанГаврилов 03121731.10.2006
12ВалентиноМаксимов 03121803.03.2003
13ПетарНачев 03121611.11.2005
14ИвоОгњанов 03154613.05.2004
15АлександарДимитровски 03154513.04.2004
16ФилипВелков 03194422.12.2000
17БојанАтанасов 03213915.05.1999
18БојанДимитриев * Водно Санс03044822.01.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1НаумДиневФизиотерапевт
2ДаркоПетровСлужбен претставник
3ДушанПетровТренер
4ВладимирТосевПомошник тренер

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ