Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2023/2024


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Лига Мажи Исток

Овче Поле

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КристијанНасевски 03358527.09.1997
2ПетарСлавевски 03359127.06.2000
3НенадНушевски 03358805.08.1992
4ДимитријаПетровски 03358421.08.2006
5ЈованИванов 03398204.01.2005
6ЛукаЕфремовски 03358717.11.2005
7ЛукаВасилев 03358608.09.2005
8СтефанГаврилов 03359231.10.2006
9ВалентиноМаксимов 03358303.03.2003
10ПетарНачев 03359011.11.2005
11ФилипВелков 03397522.12.2000
12БојанКрстевски 03358229.03.1992
13ОгненТашев 03358913.11.2001
14ДушанПетров 03397612.06.1997

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДушанПетровТренер
2ДаркоПетровСлужбен претставник
3ВладимирТосевТехнички раководител

*на клупа најмногу 9 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ